Skapa din egen framtidsregnbĂ„ge🔼

Det hĂ€r att försöka finna vad som gör en lycklig hĂ€r i livet. Det finns sĂ„ mycket jag vill göra och Ă€ndĂ„ tycker jag det Ă€r svĂ„rt att veta vad jag verkligen vill lĂ€gga energi pĂ„ och vad som jag har för framtida drömmar. NĂ„got jag vet sĂ€kert Ă€r att jag vill ha barn och vilken tur vi ska ha lilla grynet snart dĂ„đŸ˜‰

Annars sÄ har jag sÄ mycket idéer som jag tÀnkt pÄ, men inte kÀnt att de Àr 100% drömmar som jag kommer vilja förverkliga i slutÀndan. Ibland Àr det dock skönt att ha dessa tankar att ta fram, sÄ jag kÀnner vilka möjligheter jag har OM jag skulle vilja hoppa pÄ det tÄget.

Vad som gör mig lycklig just nu som mest Ă€r i alla fall kĂ€rlek❀ Det kan lĂ„ta sĂ„ lamt och enkelt, men dessa kĂ€nslor gör mig lugn, sprallig, energisk. Jag kĂ€nner mig livfull över att fĂ„ kĂ€rlekskontot tankat varje dag. Av min sambo, av min familj, av vĂ€nner, av kollegor.

Vad jag vet Ă€r, att nĂ€r jag vĂ€l kĂ€nner att nĂ„got kĂ€nns 100% rĂ€tt, dĂ„ kommer jag ta chansen. Jag kommer kĂ€mpa för att fĂ„ det jag vill uppnĂ„ och jag kommer lyckas. SĂ„n instĂ€llning har jag och den tĂ€nker jag fortsĂ€tta hĂ„lla!🌟

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s