Bikinirus!👙

Jag ska ju som sagt fÄ gÄ pÄ vattengympa och den startar nÀsta onsdag. SOM jag lÀngtar! Det Àr i en sÄn varm bassÀng sÄ det kommer vara varmt och skönt för kroppen och hÀrligt att fÄ kÀnna sig viktlös för en stund, inte tung med stÄnkande och stönande som nu nÀr jag bara ska gÄ en kort promenad, eller gÄ uppför en backe haha..

Fann en vĂ€ldigt fin bikini pĂ„ Twilfit! Kom ju pĂ„ att jag inte kan ha min baddrĂ€kt eller mina gamla bikinis, dĂ„ jag gĂ„tt frĂ„n 70B till 80C under graviditeten.. Det mĂ€rks att kroppen verkligen anpassar sig nu efter att bygga upp sig till vĂ€llingfabrik och födande! Det Ă€r hĂ€ftigt hur kroppen funkarđŸ€©

 

Visst Ă€r den fin?!!😍

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s