Göttans! :)

Har nu fått hjälp av en dietist, då jag fått reda på i sommar att jag även har mjölkproteinallergi. Har alltid varit ganska obrydd angående mina allergier och fått prova 58 olika grejer för att må bättre. Men när jag fick veta det och lättnaden kom, blev det också en dipp av att ännu en gång testa nya banor så att säga. Men nu känner jag nya tag och det börjar bli kul att få upp ögonen för hur min kropp funkar och vad jag kan äta i nya former 🙂
En sås/dressing som blir himla god till kyckling och pasta är Caesardressingen! Fick tips på ett recept av en kompis och formade det till mig själv:

Caesardressing

2 1/2 dl rapsolja

1 ägg

2-3 msk citronjuice

1/2 msk dijonsenap

2 sardellfileer

1 msk vatten 

1/2 msk vitvinsvinäger 

1/2 krm salt

Testa!! 😉
  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s