Gotte-lunch đŸ„Ș

Blev idag en lunch med en av mammorna jag lĂ€rt kĂ€nna dĂ„ vi gick pĂ„ vattengympan ihop som gravida.  Vi Ă„t pĂ„ Älskade traditioner igen och Ă„terigen hade de sĂ„Ă„Ă„ goda glutenfria vĂ„ffel-mackor! Coleslaw-blandning och Ă€rt-guacamole, tog Ă€ven skinka pĂ„ min macka. Blev ocksĂ„ en mango-smoothie till, som var vegansk. SĂ„ nöjd!😍

MÄste provas om ni inte gjort det. Cafeet ligger pÄ Södermannagatan (Sthlm).

MĂ„nga med barnvagn som hĂ€nger pĂ„ stĂ€llet, med sĂ„ det kĂ€nns ok att komma in med barnvagnen och ta lite plats. SvĂ„rt att lĂ€mna vagnen utanför nĂ€r lillan fortfarande Ă€r sĂ„ liten. IgĂ„r blev hon 4 mĂ„n!! Helt galetÂ đŸ˜±đŸ˜€

 

IMG_8350

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s