Jag har givit uppđŸ€ą

Denna halsbrĂ€nna! Varför kommer den nu?😝 Jag mĂ„dde illa i början av graviditeten. Ganska lĂ€nge faktiskt, men sĂ„ fick jag en paus pĂ„ nĂ„gon mĂ„nad eller tvĂ„. Nu har det kommit tillbaka och tog Ă€ven med sig en hemsk halsbrĂ€nna.

PĂ„ natten Ă€r det som vĂ€rst. KĂ€nslan att nĂ€stan kĂ€nna sig förkyld i halsen och plötsligt fĂ„ viljan att spy Ă€r inte kul, nĂ€r det Ă€r svĂ„rt nog att sova med vĂ€rken i höfterna och ryggenđŸ˜«

Dricker bikarbonat utblandat i vatten hemma, men nu köpte jag Àven tabletter sÄ jag kan ha med mig till jobbet och ha det liggande i vÀskan vid akut behov. TÀnkte det skulle gÄ över men idag gav jag upp och nu ska jag prova dessa tabletter nedan som jag blev tipsad om pÄ Apoteket.

NĂ„gon som har andra tips?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s