Kubanskt, javisst!đŸ„©

IkvĂ€ll blev det en tidig middag pĂ„ en kubansk restaurang (enda i Sthlm?) som hade sĂ„ himla god mat! Paladar de Cuba😀

ENTRECÔTE A LA HEMINGWAY och EL PLATO CUBANO blev det! 
Bönsalsa som sĂ„s och en grillad avokado fanns med ocksĂ„ i en av rĂ€tterna. Mycket bra mat och ett skönt stĂ€lle. VĂ€ldigt trivsamt stĂ€lle att kunna gĂ„ och ta en drink pĂ„ ”lounge-sidan” av restaurangen med. Skön musik och annorlunda inredning med tavlor överallt pĂ„ vĂ€ggarna, fina fisknĂ€t i taket och lite grejer hĂ€r och var. Man kan sitta och kolla in stĂ€llet bara, sĂ„ man fĂ„r inget sug att ta upp telefonen 😉 Ja, eller jag var ju tvungen hehe, jag ville ju dokumentera lite. Har blivit bĂ€ttre pĂ„ att ta foton pĂ„ vad vi gör, Ă€ven pĂ„ en ganska vanlig vardag, sĂ„ man kan minnas vad man gjort, bĂ„de de stora och smĂ„ sakerna hĂ€r i livet.
Summa summarum Àr det hÀr en restaurang jag tycker man ska besöka. VÀldigt trevlig personal med! Tegnergatan ligger den pÄ, sÄ gÄr man av RÄdmansgatan Àr det vÀldigt nÀra.

Testa!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s