Vegas baby!

Efter att ha legat hemma med huvudvärk och feber i några dagar så känns det nu skönt att börja komma tillbaka till att ha lite energi igen och kunna göra annat än koncentrera sig på att ”tänka bort” värken. Brukar andas som profylax för att försöka föra bort känslan från kroppen och kunna styra den.

Nåja, nu till att berätta om Laaaas Vegas!😍😀 Vi tog oss alltså med bil från San Diego till Las Vegas och stannade i en så kallad spökstad på vägen. 117 F varmt var det!!..😱Ca 47-48 Grader C😬Älskar värme, men detta var som att andas i en bastu 😳😆

Nåja, väl framme i Las Vegas så checkade vi in på hotell Excalibur som ser ut som ett Disney-slott😜😍 Sedan utforskade vi hotellet och staden! Vi hamnade på Caesars palace där vi irrade omkring (rätt stort) och sprang nästan mellan ställena för att få AC, då det var sjukt varmt även på kvällen utan solen skinande. Som att få en hårtork blåsande mot sig😳 En kul kväll!😀

Dagen efter var det dags för vad jag tycker var det coolaste på denna resa; vi åkte helikopter över Grand canyon och gick ner en halvtimme mitt i!!!!😍😍😍Så häftigt! Jag har alltid haft en dröm om att åka helikopter, helt galen och skön känsla! Och vår pilot ”Mad Dog”, gjorde vår tur ännu bättre. Han gjorde det hela till en upplevelse! Med musiken, alla hans snack emellan och sköna stil🤘🏻Så värt det! Just att gå ner en stund gjorde att man insåg man verkligen var där. Annars hade man nog efteråt känt det som om man sett allt på en tv-skärm.

Efter det tänkte vi mysa i poolen, men det hade regnat på vägen tillbaka(😳) så när vi väl skulle ut så blåste det galet och var helt mulet. Men fortf varmt i luften, så vi tog ett dopp😊 Middag och en tur till Downtown (gamla delen av Vegas) sedan lite strosa på the Strip.

Dagen efter var det dags att flyga till…Seattle!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s