Kan mer än man tror

Veckan startade med en härlig kväll hos Anna och Tobbe.
God mat, vin och quiz! Jag som annars kan få hjärnsläpp för det mesta vid TP och andra spel, eller helt enkelt inte våga tro på att jag kan svaret, kände att jag har en hel del hum om saker och kan mer än jag tror. Man litar inte alltid på att man är duktig på saker, när det finns så många klokare folk runt omkring en. Därför kände jag en styrka av att jag nog allt är rätt allmänbildad och har ett bra minne. Och kul var det! 🙂 Sedan att jag har så smarta människor omkring mig, ser jag som något väldigt bra 😉

Resten av veckan har det varit fullt ös och jag har nästan inte varit hemma något, så söndagen får börjas med städning och sen ut i solen och njuta!! 🙂

Tog hem en gren från Bromma i veckan, som nu pryder hallen och målades vit. Love it! 
Trevlig helg gott folk!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s