Kaffe, vilken diamant!

Hur gott är inte kaffe!?!! 🙂
Den där känslan att vilja ha ett beroende. Något som ger en kick när man behöver det.
Att sakna det.
Att längta efter det!
Ett sug efter bara doften av det.
Jag har ett ”enkelt” och rätt ”harmlöst” behov som många andra också fått. Koffein. Jag är glad att jag aldrig blivit nikotinberoende och alkohol kan jag klara mig utan länge. Det är mer det sociala som gör att jag då och då kan bli sugen på en öl.
Men känslan att sent på kvällen vilja gå och lägga sig bara för att få vakna upp till frukost och coffee-time. Åååh underbart!!
Att känna doften av malet kaffe eller nybryggt kaffe. Det ger ett lugn och även fjärilar i magen 🙂
Och att man också motverkar cancer av att dricka det. Vilket plus 😉
Självklart älskar jag smaken och efter att ha arbetat under tidigare år på cafe, har jag funnit det vara en riktig skatt 😉 Kul att lära sig baristadelen och jag har automatiskt blivit mer intresserad av alla olika bönor det finns. Finns ett kaffe som heter Emmy Gatsinga! 😉 Självklart en favorit som verkligen är väldigt god!! 🙂 🙂 🙂

Mera kaffe åt folket!!

2015/01/img_4485.png

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s