Födelsedagsfest & sol

Idag blir det fira en nära vän som nyss fyllt år. Wohoo!! 🙂 En vän som började som min boss och som sedan blivit en kompis jag hörs med nästan varje dag. Hon får mig att skratta mycket och lyssnar när man har dåliga dagar. Någon man kan lita på. Härligt det där med vänner!! De blir som ens andra familj 🙂

Så efter en skön promenix i solen (och näst intill stormigt ibland) har jag slagit in paketet och nu blir det fixa sig inför kvällens festligheter! Skönt att börja tidigt och varva det, med att strosa runt i lägenheten med en kaffe i handen ena sekunden och i nästa läsa några sidor i boken jag just nu fastnat i. Härliga lördag!!

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/6dc/81964673/files/2015/01/img_3954.jpg

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/6dc/81964673/files/2015/01/img_3948.jpg

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/6dc/81964673/files/2015/01/img_3950.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s