Dubbla kĂ€nslorđŸ˜±

Jag har nu slutat att amma och det Àr verkligen blandade kÀnslor för tillfÀllet.

Det Àr sÄÄÄ skönt att jag slutat dÄ jag ofta fÄtt mjölkstockning, kÀnt att jag tappar sÄ mycket vÀtska och sovit kasst dÄ hon velat snutta halva natten (ibland hela..)

Lillan börjar bli lugnare nĂ€r hon inte lĂ€ngre fĂ„r amma, hon Ă€ter bĂ€ttre och hon sover ocksĂ„ bĂ€ttre. Dock sĂ„ kĂ€ndes det liksom som att vi hade ett starkare/speciellt band mellan oss nĂ€r vi ammade. Fast nu har hon blivit mer gosig och vill kramas och pussas mycket sĂ„ det Ă€r sĂ„ himla mysigt! Mycket kĂ€rlek kommer frĂ„n denna lilla😍

Min kropp börjar sakta Ă„tergĂ„ till hur den var innan jag blev gravid dĂ„ jag inte lĂ€ngre Ă€r lika hungrig som nĂ€r mjölken produceras hela tiden och jag sover bĂ€ttre, sĂ„ dĂ„ börjar jag kunna gĂ„ ned i vikt igen. Detta kĂ€nns viktigt för mig dĂ„ jag legat lite högt och det har pĂ„verkat min astma. NĂ„ja vissa nĂ€tter som i natt Ă€r riktigt crappy, med vĂ€rdelös sömn, men det fĂ„r man ju rĂ€kna med ibland😂😅

Nu har jag dock Ă€ntligen början fĂ„ gĂ„ upp nĂ€r jag nattat henne och har EGENTID!! WOW!đŸ˜±Â Att kunna sitta hĂ€r och skriva lite, slökolla pĂ„ en film i bakgrunden och bara vara sjĂ€lv i soffan under ca en halvtimme/timme, Ă€r tid jag nu uppskattar sĂ„ otroligt mycket och behöver för att ladda mina batterier. TĂ€nk vad mycket man tog för givet tidigare innan barn😂

 

God natt pĂ„ er och trevlig helg nu!🎈

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s