Ta dagen som den kommerđŸ‘đŸ»

NÄgot jag haft svÄrt för senaste Äret, Àr att slappna av i nuet och blivit stressad om jag inte tagit vara pÄ dagarna nog mycket. Som mammaledig blir det mycket tid med lilla loppan och mycket amma, vila, mata, tvÀtta, trösta, byta blöja och sedan försöka hinna Àta nÄgot emellan.

Konstigt nog har detta gjort mig lugnare Ă€ndĂ„. Jag fĂ„r mycket energi och nĂ€rhet av denna lilla tös redan och man klarar dagarna Ă€ven om sömnen blir vĂ€ldigt kort om nĂ€tterna. Och Ă€ven om det inte blir mycket gjort om dagarna sĂ„ njuter jag😊

Nu ska jag bara bli av med sjukan jag fĂ„r och drar pĂ„, sĂ„ kommer energin komma pĂ„ en ny nivĂ„đŸ™ŒđŸ»đŸ˜

Wish me luck🌟

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s