Ginger shots 4 a cold

Ok, nu är jag less på denna förkylning som jag haft en vecka. Måste vara influensan jag haft, för utdragen har den varit. Startade mitt i julfirandet och min syster var också dålig, så vi försökte få ordning på julmaten och klapparna, sedan blev det jag som däckade när resten av familjen skulle ut på tur. Väl hemma på tisdagen, så mådde jag okej ändå och jag skrev om vår jul och hemma bäst (förra inlägget). Så kom onsdagen och..jag var värre!.. Så jag har legat hemma sjuk från jobbet och försökt ta det så lugnt jag kunnat. Skulle på firande av en god vän igår, men fick lov att avboka. Kändes himla trist.

Jag är värdelös på att vara sjuk. Blir snabbt stressad och frustrerad hehe. Försökt göra lite mer än bara kolla serier och sova, men då hostan tagit musten ur mig på natten och febern känts på dagen, har jag mest hängt i soffan. Druckit en massa ingefärsshots med. (Inte med sprit i alltså, utan nyttiga 😉) Den är riktigt bra! Köpte den på Hemköp (se bild nedan). Har också planerat några resor som skall ske år 2018, yääh!

Idag tog jag dock en promenad och genast kändes det bättre! Så nu är kroppen på gång att bli frisk. Sååå skönt! Längtar till att gå till jobbet och att träna på tisdag, jippie!

 

— * —

 

I´m sooo tired of this cold! Think I´ve got the flu. I´ve had it since Christmas so now it´s time to get well. Both me and my Sis were sick so we tried to keep the spirit up, but in the end I past out on the coach both days, when the whole family wanted to go out for a walk.

I got home on Tuesday feeling ok, but when I woke up on Wednesday, not ok!.. So I´ve been sick from work and been trying to do..nothing. I´m really bad at being sick, cause I get stressed and frustrated haha. I also had to cancel a party for one of my nearest friends yesterday. So sad.. Well I´ve been hanging out in the sofa, watching Netflix. AND trying to plan some trips for 2018, yay!

Today I went for a walk and the fresh air made me feel so much better. So now I´m on my way to get back on track. Also been drinking a lot of ginger shots. Can´t wait til Tuesday, going to work and do some dance aerobics! Yeah!

 

 

rynkeby-shots-700x805

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s