You are home to me

Hittade en sån fin lampa idag! På TGR- Flying Tiger (Liljeholmen). Kostade en hundring så det var inte så dyrt och det är ju så roligt att man kan skriva själv vad man vill ska stå på den 😍 Jag testade denna texten som var lite cheezy, men fin ☺️ (se bild nedan) Har alltid velat ha en sådan här, men de jag sett tidigare, har kostat alldeles för mycket.

Så nöjd nu när lampan står i fönstret och lyser. Myskänsla! Och den går på batterier, med en på/av-knapp på sidan, vilket jag tycker om, då vanliga lampor kan vara lite osäkra att lämna på när man lämnar hemmet.

 

— * —

 

Found THE lamp today! At a store called Flying Tiger, at Liljeholmen. Only costs 10 dollars so a nice price. I just love that you can have whatever letters or signs you want. I wrote this cheesy but sweet😊 (see below)

Sooo happy I found it today! Been looking for this kind of lamp, but they have all been way too expensive. And now it´s so cozy having this standing in the window, lighting up our home.

There´s no cord, only goes on batteries. Perfect! Now I can leave it on when we´re leaving home, without being afraid it will start a fire 😊

 

 

🖤🖤🖤

IMG_3226-2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s