Brekkie freaky

Frukosten är min start på dagen.

En väldigt viktig del av hela min dag. Doften av nybryggt kaffe, lugnet i mörkret och ett sakta uppvaknande inför vad som komma skall just den dagen. 

Idag har jag sovmorgon. Åååh så skönt att slippa kolla på klockan, eller ha en redan planerad dag. Idag skall jag ta det som det kommer. (Och redan har jag ändå gjort en lista på vad jag vill hinna ;)) 

Jag gillar att sätta en struktur på dagen och sedan bara krossa det och hitta på något helt annat. Bara för att jag kan. Följa känslan som kanske ändrar sig under dagen. Det enda jag försöker hålla, är mattiderna, så energin är på topp!

Idag blir det leta gröna växter till vårt hem. Det behövs lite mer liv i fönsterna och mot den vita väggen. 

Soooon; Welcome to the djungle 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s