Färska frukter!

Kalas för Mio 4 år, stod på agendan igår! Mina vänner som nu flyttat in i ett riktigt fint hus (ett sånt jag gärna hade velat flytta in i snarast) har även en härlig trädgård. Äppelträd och plommonträd bland annat. Jag fick ta med mig så mycket jag kunde bära, så det blev en stor påse färska plommon 🙂

De ska bli plommongele och paj snart! Gott med nyplockade frukter. Får kanske försöka odla lite sånt på balkongen, till våren 😉
 

Kvällen spenderades med gott folk och vi började kvällen med att skåla i champagne. Oj så gott det är! 🙂

Idag lugnare takter, även om det har hunnit städas lite 😉 

2 reaktioner till “Färska frukter!”

  1. Hej Sara!
   Oj vad sent svar då jag missat se kommentaren..Det blev endast pajer, då de också var så goda färska 😉 Men så fort jag kommer över ett bra recept, lovar jag lägga upp! 🙂 Hoppas annars du fick hjälp på annat håll.
   Trevlig fredag till dig!!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s