Färska frukter!

Kalas för Mio 4 år, stod på agendan igår! Mina vänner som nu flyttat in i ett riktigt fint hus (ett sånt jag gärna hade velat flytta in i snarast) har även en härlig trädgård. Äppelträd och plommonträd bland annat. Jag fick ta med mig så mycket jag kunde bära, så det blev en stor påse färska plommon 🙂

De ska bli plommongele och paj snart! Gott med nyplockade frukter. Får kanske försöka odla lite sånt på balkongen, till våren 😉
 

Kvällen spenderades med gott folk och vi började kvällen med att skåla i champagne. Oj så gott det är! 🙂

Idag lugnare takter, även om det har hunnit städas lite 😉 

2 reaktioner till “Färska frukter!”

 1. Hej! Jag ser att du ska göra Plommongelé. Har du något recept du vill dela med dig av? Jag kan inte hitta något…

  Gilla

  1. Hej Sara!
   Oj vad sent svar då jag missat se kommentaren..Det blev endast pajer, då de också var så goda färska 😉 Men så fort jag kommer över ett bra recept, lovar jag lägga upp! 🙂 Hoppas annars du fick hjälp på annat håll.
   Trevlig fredag till dig!!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s