Glasögonsnake

Så hände tydligen det magiska vid 35. Min syn blev sämre!..Att sitta 8h om dagen framför en dator på jobbet och sedan både dit och hem, pilla på mobilen, hemma i soffan kolla iPad och pilla lite mer med mobilen, är inte optimalt.. 😦

Men tydligen är det vid 35 som synen börjar dala, så att säga. Och nu vid 36 års ålder var det dags att gå till optikern för att se hur ”illa” det var. 

Det började med extrem trötthet. Jag fick ont i huvudet fram, i pannan liksom. Ögonen var plötsligt extremt torra och trötta efter bara någon timme jag varit på jobbet. Så la jag märke till att jag såg lite suddigt med vänster öga ibland och som att ögat inte orkade fokusera riktigt.

Jag har brytningsfel och väldigt lätt synfel så att säga. Men nu efter att ha fått både terminalglasögon och vanliga, känns det som att världen är ljus igen.

Jag är pigg igen! Jag har energi! Jag vill träna! Jag har ingen huvudvärk! 🙂

Och jag gillar verkligen båda glasögonen 🙂 De är som accessoarer  😉

Jag hoppades glasögonen skulle göra skillnad och visst gör de! Så vänta inte med att kolla upp synen om du känner trötthet, huvudvärk och irri i ögonen. Just DO it! 

Dessa är från Synoptik och Ray ban 🙂
—•—
A new day, a new view 🙂 

Love My new glasses! To go from headache, tired eyes, tired me, to a new fresh Emmy is grrrreat! 

Accessories, perfect! 😉

Love it ;


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s