Att välja glädje!

Vill tipsa om en bra bok att läsa lite då och då. En bok där du får hjälp att ändra tankesättet och istället för att i vissa situationer se sig själv som ett offer, se det bra i sig själv och hur man kan välja lycka istället! 🙂

Jag är i grunden en positiv människa med en trygghet i mig själv. Men ibland kan man hamna på villovägar av olika skäl och då är det skönt att ha en sådan här peppbok tillhands, för att komma tillbaka i fas igen snabbt.
Testa vetja! Det kan ju bara bli bättre 😉

  

  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s