Monday feeling like..

Varför ska en förkylning vakna till liv på en måndag? När man verkligen ser fram emot en ny vecka! 😉 

Mina måndagar brukar annars kännas roliga. Att komma till jobbet och snacka med kollegorna igen, komma in i vardagsrutinerna (ja de jag hittills fått, även om de är få) och att pole-träningen äntligen är nära bland annat. Nu gick jag ju ändå till jobbet och jag hoppas verkligen det blir så imorgon med. Soffan behövs inte slitas ut här hemma 🙂

Men nu ska jag ta tillfället i akt och testa mig på att se en hel film, utan att göra 5 saker till samtidigt 😉
Trevlig måndag peeps!
  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s