Nya utmaningar

Idag var nästa dag i mitt liv.
Den här dagen startade ett nytt kapitel i min vardag. En ny sida att skriva på!
Jag vet att jag söker nya utmaningar hela tiden och det här kommer bli ett av de trappsteg jag bestiger på min väg uppåt. Jag trivs med människorna jag har runt om mig nu och som ger mig mycket utan att bara jag ska pumpa ut all min energi. Det här kommer bli himla kul! Och jag känner att mina senaste två år har fått mig att växa snabbt på min resa.
Min resa genom livet.
Min historia och mina upplevelser.

Så med vinden i håret, nu kör vi!

Tack ni som följer med i berg och dal-banan!! Wohoo! 🙂 🙂 🙂

2015/02/img_5020.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s