Dags att sova sjĂ€lv😮

Äntligen börjar vi fĂ„ lillan att sova sjĂ€lv i sin sĂ€ng! KĂ€nns som en milstolpe.

Jag har verkligen Ă€lskat att gosa in mig i de smĂ„ blonda lockarna och kĂ€nna vĂ€rmen frĂ„n en liten. Men efter sĂ„ mĂ„nga nĂ€tter med sparkar i sömnen, magont, pill pĂ„ mig och oroliga drömmar sĂ„ har jag inte sovit allsđŸ˜”LĂ€gg pĂ„ en riktig förstoppning pĂ„ det pĂ„ liten, sĂ„ har sömnen inte funnits alls.. Älskar detta gryn sĂ„ och varit sĂ„ orolig för henne nĂ€r magen krampat, men bĂ„da har sovit sĂ€mre och sĂ€mre, sĂ„ igĂ„r kĂ€mpade jag med att hon skulle komma i djupsömn fortf sovandes i sin sĂ€ng och inte vakna upp och vĂ€gra somna förrĂ€n jag flyttat över henne till mig.

Och vid 23.30 sĂ„ blev det helt tyst efter mycket rörelse likt en elvisp 😅 Inte förrĂ€n halv 6(!!) vaknade hon sedan och sa lugnt ”mamma”, sĂ„ jag lyfte över henne och sedan lĂ„g bĂ„da och halvsov medans hon pillade pĂ„. Jippie! Jag vaknade inte ens för min vanliga kisspaus vid kl 01😆

Hon brukar alltsĂ„ pilla pĂ„ alla mina födelsemĂ€rken (inte bra!) och andra smĂ„ kvisslor och grejer hon hittar. FĂ„r panik nĂ€r hon kliar pĂ„ sĂ„nt hon inte fĂ„r riva upp, men ibland ligger hon bara och kliar lite pĂ„ min arm och det Ă€r som meditation för mig, sĂ„ hit n shit😂

HĂ„ll tummarna för att det gĂ„r galant i natt medđŸ˜â€ïž

Sov gott hörni! 🌟

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s