LĂ€ngesen😳

LĂ€nge sedan jag satte mig framför datorn och skrev. Det Ă€r som om Corona givit mig skrivkramp. Eller sĂ„ Ă€r det för att tiden och orken inte funnits dĂ„ man för 5:e ggn vabbat sedan semestern.. Klart man vet ungarna ska ha alla sjukor för att bli resistenta men för det sĂ„ Ă€r det inte roligt att gĂ„ igenom det. Att se sin lilla mĂ„ dĂ„ligt igen nĂ€r hon Ă€ntligen blivit frisk och att sitta hemma och vabba tar pĂ„ kropp och knopp. Stressen över att inte fĂ„ sova och att inte hinna nĂ„got annat som sedan bara lĂ€ggs pĂ„ hög (tvĂ€tt, jobb etc..) och inte fĂ„ trĂ€ffa nĂ„gon utanför lĂ€genheten gör en lite galen 😂 Och kĂ€nslan över att komma pĂ„ nya saker vi ska göra under dagarna tar energi. Det Ă€r ju inte sĂ„ att hon Ă€r sjuk som en sjĂ€lv nĂ€r man Ă„ker pĂ„ hög feber. Halva dagen Ă€r det hopp i soffan, hopp pĂ„ studsmatta, hopp pĂ„ mamma och spring, sparka boll, dansa😅 LĂ€ngtar tills hon blir större och vi verkligen kan pyssla😍 Älskar ju det, sĂ„ det kommer bli SÅ kul!

Meditation har givit mig SÅ mycket denna höst. Har nu gĂ„tt in pĂ„ 61:a dagen! Har en app Breethe som jag anvĂ€nder. Vissa dagar blir det bara 3 minuters meditation, ibland hinner jag med mer. Men bara det att ta en meditationsstund istĂ€llet för en kopp te pĂ„ jobbet ger mig ny energi att ladda om. Eller att pĂ„ en lördag vakna tidigt med lillan och sedan fĂ„ 5 min för mig sjĂ€lv att meditera nĂ€r sambon vaknat, det gör allt för att fĂ„ en bĂ€ttre dag.

Nu ska jag ocksĂ„ komma igĂ„ng med att yoga igen. Det Ă€r ocksĂ„ som balsam för kropp och sjĂ€l. Samma dĂ€r, hellre 5 min Ă€n inte alls, sĂ„ jag tar tiden nĂ€r den finns. Cyklat till jobbet hela hösten, men nu Ă€r det nog pausat med det tills vĂ„ren, dĂ„ det Ă€r kolsvart pĂ„ morgonen, halkigt vissa morgnar, jag blir stressad av att hetsa TILL jobbet och sedan FRÅN jobbet för att hinna hem och lĂ€mna cykeln innan jag ska hĂ€mta pĂ„ förskolan och inte komma alltför sent och hĂ€mta lillan. Idag nĂ€r jag satte mig pĂ„ tunnelbanan kĂ€nde jag att ”wow, jag har egentid!”đŸ˜‚đŸ€© Har försökt trycka in att lĂ€sa körkortsteori men inte kĂ€nt att tiden funnits riktigt. Nu har jag hittat den! SĂ„ snart kanske jag Ă€ntligen tar det dĂ€r kortet.

Mycket jag hade pĂ„ listan för denna höst. Nu Ă€r jag bara glad jag kommer igenom denđŸ€Ș Man fĂ„r dra ner sina ambitioner och bara vara ocksĂ„. Bli glad för det man hinner 😉

Önskar er en hĂ€rlig ny vecka sĂ„…KÖR VI!😎

SĂ„ man vill mysa alla vabbdagar❀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s