Mönster av alla de slag!🐆

Suttit och kollat igenom massor av bilder och mÀrker hur jag verkligen Àlskar leopard och andra sorters mönster. Har kÀnt mig lite trist med klÀder vissa dagar nu nÀr man blivit mamma och jobbar hemifrÄn rÀtt mycket pga Corona. SÄ jag hittade lite roliga bilder jag vill dela med mig.

Blev för övrigt förvĂ„nad över hur frĂ€sch jag sĂ„g ut en mĂ„nad efter lillan kommit. SĂ„ ser jag ju inte ut nu 2 Ă„r senare haha🐾🙈

12 juli 2019

HÀr Àr jag en vecka innan lillan ploppade ut.

Kolla mina strumpor sĂ„ ser ni, LEOPARD😆 SĂ„ ledsen över att mina Vans hamburgeskor som ni ocksĂ„ ser, Ă€r ur tiden nu. De anvĂ€ndes upp under graviditeten och sommaren lillan kom. Det Ă€r inte ofta jag gĂ„r ut ett par skor sĂ„ de verkligen hĂ„ller pĂ„ att falla sönder, men sĂ„ var det i detta fall. Men det kĂ€nns bra. Man ska ju anvĂ€nda grejer och inte bara lĂ„ta de stĂ„ pĂ„ hyllan och se fina ut😉🎈

Leopard igen off course! Älskar denna blus ni ser nedan. Den Ă€r sĂ„ bra att kunna trycka ned i vĂ€skan nĂ€r jag cyklar till jobbet och bara kunna slĂ€nga pĂ„ mig vĂ€l framme och den blir inte det minsta skrynklig, underbart!

Den hĂ€r snake-kimonon kommer anvĂ€ndas mycket i sommar. Hittade ingen senare bild Ă€n nĂ€r jag var gravid dĂ„ jag bar den, men den Ă„ker pĂ„ rĂ€tt ofta under sommaren och Ă€ven pĂ„ morgnar jag tycker det Ă€r varmt inne, men vill ha en kĂ€nsla av ”morgonrock” pĂ„.

Älskar denna skjorta med lite crazy mönster! (River island) SĂ„klart ett par leopard-flĂ€ckiga örhĂ€ngen om ni zoomar inđŸ€©

Haha mĂ€rker hur mycket mindre bilder jag tar pĂ„ mig sjĂ€lv nu nĂ€r lillan finns. Hon tar över hela fotoalbumet 😎 Men den hĂ€r nedan Ă€r en klĂ€nning (Lindex) jag anvĂ€nt sĂ„ hĂ€r för det mesta. SĂ€rskilt under graviditeten, dĂ„ fick inte mycket av maggen plats annarsđŸ˜‚đŸ„°

Avslutar med min favvo-kombo jag har SÅ ofta😍 Mina snake boots (ASOS) och min leopardjacka. Komiskt nog Ă€r jackan frĂ„n Ica Maxi av alla stĂ€llen (!!) men den har anvĂ€nts vĂ€ldigt flitigt att den snart Ă€r helt sliten i innertyget. Det Ă€r min ”slĂ€nga-pĂ„-mig-outfit” nĂ€r jag ska hĂ€mta lillan och vips kĂ€nner jag att en grĂ„ dag lyses upp 😃

Hoppas ni haft en hĂ€rligt lĂ„nghelg! đŸ€— Ta hand om er nu❀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s