Snart nytt Ă„r!đŸ„ł

Ett annorlunda Ă„r, en annorlunda jul.

Men snart Àr det dags att vÀnda blad och starta pÄ ny kula sÄ att sÀga.

Nytt Ă„r (Ă„ret jag fyller 40!), vaccinet kommer snart och mörkret börjar vĂ€nda igen mot ljusare tider. Klart att det Ă€r en lĂ„ng bit kvar till den ”vanliga vardagen”, men det kĂ€nns som att allt börjar vĂ€nda och se ljusare ut Ă„r 2021, Ă€n hur detta Ă„ret har varit. Hoppas hoppas att det ”nya” viruset som sprids, kommer trappas ned fort nu.

LÀskigt att detta Àr verkligheten. TÀnk om nÄgon för 2 Är sedan sagt att ett virus skulle ta över hela vÀrlden och stanna upp allt för minst ett Är framÄt, likt en dÄlig film, hade man ju bara fnyst.. SÄ snabbt saker kan eskalera.

NĂ„got jag reflekterar över nĂ€r jag tĂ€nker tillbaka pĂ„ detta Ă„r, Ă€r att jag tycker vi i familjen kommit nĂ€rmare varann, medans jag kĂ€nner att vissa av mina vĂ€nner och bekanta glidit ivĂ€g lite. Försöker sms:a och ringa, men det blir inte samma sak som att trĂ€ffas över en middag eller bara ”hĂ€nga”. Det har blivit mycket vabbning den höst, men det hade det Ă€ndĂ„ blivit, Ă€ven om Corona har gjort att varje liten förkylning med lite snor eller hosta, har skickat hem lillan.

Vi har haft mycket mer tid ihop denna höst Ă€n jag trodde vi skulle fĂ„â€ïž Vissa dagar helt underbart, vissa dagar energiuttömmande.đŸ€Ș Allt som allt, mer kĂ€rlek!

Ta hand om er dĂ€r ute nu!đŸ€—

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s