Inte igen!..😟

SÄ har Corona tagit fart igen och vi mÄste hÄlla oss mer isolerade Àn vi kunnat nu ett tag. Det kÀnns sÄ sorgligt nÀr teatrarna Àntligen skulle öppna upp för mer publik och min gamla bransch skulle fÄ sakteliga fÄ komma tillbaka till verkligheten. IstÀllet blir det striktare och locket pÄ under en tid.

SjÀlvklart ska vi följa detta nu, men det stör mig att en del av detta nog Àr pga att mÄnga struntat i att hÄlla sig ifrÄn större sammankomster som fester, flygplan och stora shoppingcenter. Detta gör ju att siffrorna stiger igen.

Visst Àr det trist att tex vÀlja att inte gÄ till frisören, jobba hemma mest och endast trÀffa nÀrmaste vÀnner och familj fortfarande. Men vi kommer nog fÄ leva med detta virus i nÄgra Är nu, sÄ man fÄr helt enkelt vÀnja sig vid att det kommer bli sÄna hÀr avbrott i vardagen dÄ och dÄ om vi inte bryr om hur vi gör, nÀr vi rör oss ute bland andra folk.

Jag hade ocksÄ slÀppt det strikta sÄ som vi levde i vÄras dÄ det inte blev hÄllbart nÀr lillan började förskolan, jag skulle jobba igen och sambon pluggar och Àr pÄ skola. Vi kan inte lÀngre stÀnga inne oss helt, sÄ nu gÄr vi och handlar mat istÀllet för att bestÀlla hem och har Àven nÄgon gÄng gÄtt runt i affÀrer istÀllet för att klicka hem det man ska ha. Men handspriten Äker upp efter varje gÄng det trycks pÄ knappar vid betalning och vi gÄr till de flesta stÀllen, eller cyklar för att inte anvÀnda SL som fÀrdmedel.

TÀnk om man visste om detta för tvÄ Är sedan, att det skulle ske. Att hela vÀrlden skulle pÄverkas, att det skulle bli lock down pÄ flera stÀllen och att man skulle kÀnna sig som i en dÄlig film dÀr folk flyr ifrÄn ett hemskt virus som sprider sig som lava..

Hoppas nu att det snabbt gÄr ned igen sÄ fÀrre drabbas under denna vÄg och att vi kanske startar med vÄrt höstmys hemma i soffan, sÄ vi hÄller oss ifrÄn folksamlingar och allt vad det heter för att stoppa denna spridning och bekÀmpa det jÀkla viruset.

Ta hand om er och kom ihĂ„g att höra av er till nĂ€ra och kĂ€ra. MĂ„nga kĂ€nner sig ensamma redan som det Ă€r med mörkret och just nu eskalerar det med virusetđŸ’”â€ïž

NĂ„gon som gör att jag aldrig kommer kĂ€nna mig ensam😍 HjĂ€rti!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s