Den bara rinner..đŸ˜±

Tiden! Vad hÀnde?

Ser jag inte uppdaterat hÀr pÄ evigheter. Det Àr verkligen som de sÀger, tiden bara försvinner och rusar ivÀg nÀr man har barn.

Inskolningen avklarad, första vabbning ocksĂ„ avklaradđŸ€Ș Vabba medans jag sjĂ€lv var sjuk, var inte heller roligt..Och med en unge som hade rivning nĂ€sa men full av energi😆 Äntligen har jag börjat cykla till jobbet och fĂ„tt trĂ€ffa folk pĂ„ kontoret, istĂ€llet för att sitta i lilla lĂ€genheten alldeles ensam. Det var kul för nĂ„gon dag att jobba hemifrĂ„n, men sen kĂ€nde jag hur energin drĂ€nerades av att jag inte trĂ€ffade nĂ„gon pĂ„ hela dagen, sĂ„ nu Ă€r energin pĂ„ topp! NĂ„ja ish.. Vi sover vĂ€l inte sĂ„ hundra pĂ„ nĂ€tterna och jag ska upp kvart över sex. DĂ„ försöker jag byta plats med sambon som lĂ€gger sig bredvid lillan. Ibland somnar hon om, ibland blir hon klarvaken nĂ€r hon förstĂ„r jag ska lĂ€mna henneđŸ˜©

Men jag mĂ€rker hur mycket hon utvecklas varje dag pĂ„ förskolan och dĂ€r sover hon lunch hur bra som helst. Haha och hĂ€r hemma fĂ„r vi kĂ€mpa varje gĂ„ng hon ska sova..😅

Nu Àr det i alla fall dags för helg. Fredag betyder rÀkor i vitt vin och frÀst vitlök. Mums!!

Trevlig helg pĂ„ er och ta hand om er i höstsolen🙃

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s