Att börja jobbađŸ€“

Att det skulle bli sÄ kul att jobba som jag nu kÀnt denna vecka, trodde jag aldrig.

Nya lokaler, nÄgon ny kollega, nÄgon som lÀmnat bolaget och Àndrade system. Första dagarna har gÄtt Ät att fÄ nya inloggningar, lösen, nya direktiv och efter att ha varit inaktiv i över ett Är, mÄste jag dammas av i vissa system.

Men oj sĂ„ skoj!😃 Jag har redan efter 4 dagar kommit in i det mesta kĂ€nner jag. Tugget sĂ„ att sĂ€ga. Mycket och samtidigt inget alls har hunnit hĂ€nda under de 14 mĂ„nader jag faktiskt varit borta. Jag har varit efterlĂ€ngtad och det kĂ€nns ocksĂ„ roligt sĂ„klart 🙂

Idag fick jag ordning pÄ vÄr nya skrivare som ingen lyckats/hunnit fÄ koll pÄ efter flytten och det kÀndes som jag flög hem sen haha. Man kÀnner sig behövd och att man utför viktiga saker som behövs för det dagliga arbetet och nÀr man som jag arbetar runt kompetenta tekniker, Àr det kul nÀr jag kan fixa dessa lösa trÄdar som ibland hamnar pÄ efterkÀlken nÀr det Àr annat som tar deras prio och Àr viktigare. Kund före oss liksom.

 

Nu Ă€r jag taggad pĂ„ fredagen och sedan skall det bli strĂ„lande sol hela helgen sĂ„ dĂ„ blir det njuta som tusan med😍

 

Hur mĂ„r ni? Hur har sommaren varit? Är ni tillbaka i vardagen ni med nu?💕

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s