Sömn😝

Att sova eller inte sova, det Àr frÄgan..

Lillan ligger just nu bredvid mig och sover som en stock. Kl Ă€r 9 och jag borde vara glad jag fĂ„tt sovmorgon. Meeen sĂ„ har jag ocksĂ„ varit vaken halv fyra till kvart över fem dĂ„ en viss liten inte kunde sova, jag vaknade varje hel/halvtimme sedan till kl 8 att jag gav upp. DÅ somnar hon som en fura och vĂ€grar vakna nu😂 Livet med en liten assĂ„đŸ˜… Och varit sjukt kissnödig flera ggr i natt för hon just nu bara ska sova pĂ„ min mage och trycker mot blĂ„san konstant, men nĂ€r mamman vill fĂ„ gĂ„ upp och kissa, dĂ„ kramas det och klĂ€ngs eller sĂ„ sĂ€tter hon sig vaken uppđŸ˜«

LĂ€ngtar tills vi ska prova att hon fĂ„r sova i egen sĂ€ng, vilket Ă€r snart! HĂ„ll tummarna sĂ„ för att morsan fĂ„r sova och kissa nĂ€r hon vill😉

God morgon pĂ„ er!đŸ˜€â˜€ïž

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s