Friare kĂ€nsla!🎈

Äntligen har vi börjat försöka att sluta amma. SĂ„ sambon lyckades fĂ„ lillan att sova middag idag, vilket Ă€r en otrolig kĂ€nsla! Tidigare har jag varit den enda som fĂ„tt henne att sova och detta har varit pga amningen. Nu Ă€r det nĂ€stan jobbigare och tar lĂ€ngre tid för mig dĂ„ hon kĂ€nner doften av mjölken och har svĂ„rt att vĂ€nja sig av med att fĂ„ amma nĂ€r jag har henne pĂ„ bröstet och försöker vagga henne till sömns.

Att nu fÄ sitta framför datorn och skriva hÀr kÀnns konstigt och att hon ligger i sovrummet och sussar sjÀlv. Men det Àr dags! Jag behöver egentid att ladda batterierna och hon mÄste lÀra sig att bli nattad av hennes pappa och sluta vara beroende av mjölken, dÄ hon nu Àter vanlig mat hela dagarna.

VĂ„r lilla bebis har blivit ett barn! Det kĂ€nns som att det syns pĂ„ henne att det Ă€r nya tider nu. Hon lĂ€r sig sĂ„ mycket mer vad gĂ€ller ord och vad vi sĂ€ger ocksĂ„, för var dag som gĂ„r. SĂ„ hĂ€ftigt! Idag Ă€r hon 11 mĂ„nader gammal och snart fyller hon ett Ă„r. Vad hĂ€nde?đŸ˜±đŸ˜

 

SĂ„ spĂ€nnande att följa livets resa med henne❀

 

754A54BB-8DBE-4378-9A48-59B558C50917

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s