Att ha egentid i dessa tider🙃

Det kÀnns som att dagarna gÄr in i varandra. Att man inte gör nÄgot annat Àn Àta sova, Àta sova.. Jag tar förmiddagspromenader med lillan sÄ mycket jag orkar och försöker hÄlla mig borta frÄn hemmet nÀr det gÄr, dÄ sambon sitter hemma och pluggar.

Det Ă€r skönt att ha kommit igĂ„ng med vardagstrĂ€ningen igen, men höfterna gör sĂ„ ont sista halvtimmen varje gĂ„ng, att jag undrar om jag kommer kunna ta oss hem alls. Kroppen Ă€r sĂ„ trött av att aldrig fĂ„ sova. Och det kĂ€nns att höfterna kommer ta Ă„ratal tills de blir som de var innan förlossningen. Eller sĂ„ kommer det aldrig bli sĂ„đŸ„¶

Idag Ă€r sambon ute pĂ„ promenaden, men sĂ„klart vaknade lillan just idag sent (efter att ha varit vaken massa i natt som vanligt) och hela dagen blev felvriden. Jag skulle Ă€ntligen fĂ„ sova ut och sjĂ€lvklart ville inte kroppen alls sova dĂ„..đŸ˜«

Men jag har haft en skön avslappnad frukost med en bok framför mig, jag har provat Ă€n ny hĂ„rmask (Goodiebox) och har hunnit bĂ„de sĂ€tta pĂ„ diskmaskin OCH tvĂ€ttmaskin. Haha nĂ€r man har egentid som mamma sĂ„ stĂ€dar man tydligen hĂ€lften av tiden kĂ€nns det som..För nu finns tiden att göra det utan en liten som drar ur allt igen ur maskinen, eller som ska peta pĂ„ alla tallrikar och vill krypa in i maskinenđŸ€Ș

Jag har provat nya krĂ€mer och serum för ansiktet, som jag inte ens hunnit kolla pĂ„ i veckor. SĂ„ lite egentid för kroppen har jag fĂ„tt till. Snart blir det Ă€ven lite morgongympa sĂ„ lederna och musklerna kommer igĂ„ng. Ja jag lĂ„ter som en 80-Ă„ring, men sĂ„ kĂ€nns min kropp just nu haha.. Ingen sömn och nĂ€r jag trĂ€nar sĂ„ kĂ€nns det som att det mer sliter pĂ„ kroppen Ă€n hjĂ€lper. Jag kĂ€mpar för att ha huvudet ovanför vattenytan just nu nĂ€r jag ska pussla sĂ„ vi orkar vara under ett och samma tak konstant. Ska bli sĂ„ skönt nĂ€r Corona-tiden Ă€r över. DĂ„ kan man andas ut. Just nu hĂ„ller jag andan för att jag vill allt ska flyta pĂ„ fint. Det Ă€r underbart med kvalitetstid. Men just nu blir det ju lite vĂ€l mycket av det😆 Och i en tvĂ„a blir det rodda med nĂ€r datorer Ă€r pĂ„ ett stĂ€lle, lillan ska sova pĂ„ samma stĂ€lle, förelĂ€sningar Ă€r igĂ„ng, lillan Ă€r ledsen och hĂ„ller lĂ„da osv..

 

Hoppas ni mĂ„r bra dĂ€r ute! HĂ„ll avstĂ„nd, tvĂ€tta hĂ€nderna. TĂ€nk pĂ„ er sjĂ€lva och era medmĂ€nniskor. Snart Ă€r stormen över, sĂ„ hĂ„ll bara ut! Snart kan man kramas igen och trĂ€ffa vĂ€nner och familj. TĂ€nk sĂ„ hĂ€rligt det kommer att bliđŸ˜đŸ„°

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s