Att leva i nuet..!🎈

Att stanna upp, reflektera, vara i nuet.

SÄ mycket enklare detta Àr nu, nÀr vardagen stannat upp för en stund. NÀr vi hÄller oss hemma, osociala och ibland Àven utan att gÄ ut för en nypa frisk luft.

Men vad lycklig man Àr över att vi fortfarande har möjligheten till att fÄ gÄ ut. TA promenader, fÄ röra pÄ sig. Vissa lÀnder har ju beordrat alla att hÄlla sig inomhus och tÀnk den kÀnslan, om det hade. varit sÄ. Djur i bur faktiskt..

Jag Ă€r hemma mammaledig sĂ„ egentligen Ă€r jag ju Ă€ndĂ„ hemma mer Ă€n vanligt, men att ha sambon hemma varje dag Ă€r bĂ„de lyx och en prövning. Mest mysigt för att vara Ă€rligđŸ˜ŠđŸ„°Â Dock Ă€r man van att trĂ€ffa sĂ„ mycket folk, gĂ„ pĂ„ öppna förskolan, trĂ€ffa vĂ€nner frö en lunch. Det kĂ€nns sĂ„ lĂ„ngt borta nu. Nu Ă€r det istĂ€llet ett face time-samtal ifrĂ„n.

Inser nu dock att det varit sĂ„ hĂ€r över en mĂ„nad nu och man undrar hur lĂ€nge detta hemska virus kommer att finnas. NĂ€r kommer ett vaccin kunna tas fram, nĂ€r kommer alla fĂ„ börja leva som vanligt igen? Det kommer aldrig bli igen som det varit, vi kommer börja tĂ€nka pĂ„ ett annat sĂ€tt tror jag. Åtminstone största delen av oss alla.

Jag kommer dock försöka minnas denna tid ocksÄ som lycklig. Lycklig över att fÄ all tid med min lilla familj, all kvalitetstid som annars skulle rinna genom fingrarna för att vardagen skulle rulla pÄ som vanligt. Hoppas alla nÀra och kÀra fÄr hÄlla sig friska genom stormen.

 

Ta hand om varandra, rĂ„ om varandra och lova att tvĂ€tta hĂ€nderna och tĂ€nka pĂ„ att, Ă€r du inte rĂ€dd om dig sjĂ€lv, var rĂ€dd om andra❀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s