I dessa tider💕

Vilken tid vi lever i. Coronaviruset Àter upp vardagen och överallt pumpas man av tankar och oro över vad som hÀnder just nu och hur framtiden ser ut. Kommer mÄnga stÄ utan jobb, kommer det inte finnas restauranger och hotell kvar efter detta? Vilka kommer klara sig ur detta och vilka kommer inte klara sig ifrÄn det förbannade viruset?

HĂ€r isolerar vi oss hemma dĂ„ jag Ă€r i riskgrupp pga min astma jag Ă€ter medicin för, varje dag. Är sĂ„klart orolig, men lika orolig över andra som min mor som Ă€r över 80 Ă„r och sitter uppe i Norrland sjĂ€lv. Hoppas att detta snart blĂ„ser över och att vi kan Ă„tergĂ„ till vardagen alla, men med öppnare och varmare hjĂ€rtan. Fler fĂ„r mer tanke pĂ„ miljön kan man hoppas och vi borde frĂ„ga oss varför moder jord skapat detta virus. Hon behöver fĂ„ andas för en stund och hela sig sĂ„ hon hĂ„ller lĂ€ngre tror jag. Det kĂ€nns sĂ„. MĂ€nniskan kunde ha stoppat fabriker, utslĂ€pp och minskat flygen om vi kĂ€nt kniven mot strupen tidigare, men nu blir det mer verkligt i snabb takt och vi tvingas dra ner pĂ„ allt som skadar jorden.

Hoppas ni dĂ€r ute har hĂ€lsan i behĂ„ll och rĂ„r om varann!❀

KRAM

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s