LĂ€nge sen…😬

LÀnge sen jag skrev hÀr.

Mycket har att göra med vÄr lilla dotter. Jag sover fortfarande nÀstan inget pÄ nÀtterna sÄ mina dagar gÄr just nu Ät att hÄlla mig vaken haha..

Men vi njuter av nuet rĂ€tt mycket nu och det Ă€r vĂ€ldigt hĂ€rligt nĂ€r vi kan mysa familjen och umgĂ„s pĂ„ ett annat sĂ€tt Ă€n nĂ€r hon nyss var sĂ„ liten. Men nu ska allt undersökas och allt ska kĂ€nnas och klĂ€mmas och Ă€tas pĂ„. SĂ„ jag springer efter som en tok😅 Hon gĂ„r inte Ă€n men Ă€r vÀÀÀÀldigt snabb nĂ€r hon kryper, sĂ„ det gĂ„r fort nĂ€r man vĂ€nder sig om och hon har hunnit nĂ„gonstans dĂ€r hon inte ska vara..!

SÄ detta Äret kommer jag skriva hÀr nÀr kÀnslan kommer till mig och nÀr jag HINNER.

 

Hoppas ni haft en bra start pĂ„ det nya Ă„ret!😀😍

 

KRAM

 

Lillan

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s