Ett byte och det blev lĂ€ttare!😭

SĂ„ sjukt att vi vĂ€ntat sĂ„ lĂ€nge, men igĂ„r bytte vi sovrum. Jag och lillan sover nu i sovrummet och sambon i vardagsrummet och plötsligt mĂ„dde ALLA bĂ€ttre av det 😂

Jag kÀnde mig mer avslappnad, fick 140 cm sÀng och inte 70 cm att dela med lillis, karln installerade sÄ jag hade TV och kunde somna till VÀnner som vanligt, lillan fick mer plats att sova pÄ och vaknade dÀrför intre lika ofta, sambon hade egentid i vardagsrummet innan han skulle sova och kunde ha datorn pÄ, kolla tv och göra vad han ville utan att vi vaknade till av minsta lilla grej.

VARFÖR vĂ€ntade vi med detta? undrade bĂ„da i morse haha.. Jag har varit extremt trött nu i jul och han har gĂ„tt ut 2 h varje morgon för att ge mig sovtid, men i morse kĂ€nde jag att det inte behövdes ens. Jag var okej i kropp och knopp. Det var ett tag sen😅

SĂ„ nu har jag inte panik över att vardagen startar imorgon igen och det Ă€r jag och Alva som Ă€r ensamma om dagarna. Taggad pĂ„ 2020 fortfarande!đŸ˜đŸ€©

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s