NĂ€r livet kommer emellan đŸŽĄ

Har skrivit sÄ gott som varje dag detta Äret, men som med allt har jag svÄrt att avsluta grejer.. Och nu Àr det ocksÄ pÄ grund av en liten tös som tar upp mer och mer av min tid.

TĂ€nkte jag skulle klara av att skriva varje dag, detta Ă„ret ut, som en dagbok för mig, nĂ„got jag skulle ha som en rutin varje dag för att skriva av mig, men i det sista blev det för mycket i vardagen. I det riktiga livet😉

Jag kĂ€nner inte att jag misslyckats pĂ„ nĂ„got sĂ€tt, utan tĂ€nker att OJ vad lĂ€nge jag orkade hĂ„lla igĂ„ng detta, Ă€ven om det gĂ„r upp och ned hur mĂ„nga som lĂ€ser bloggen eller hur mycket (lite😂) jag egentligen gör nu om dagarna, dĂ„ de ser rĂ€tt lika ut ibland med sovstunder och matstunder med lillan.

Men ibland vill man sÀtta upp mÄl för sig sjÀlv, för att se hur mycket man klarar, vilket fokus man kan lÀgga och vad som egentligen Àr viktigt.

 

Just nu nĂ€r jag skriver det hĂ€r sĂ„ fĂ„r jag anvĂ€nda ena handen för lillan sitter i knĂ€t och försöker sjĂ€lv klinka pĂ„ tangenterna eller fĂ„ min uppmĂ€rksamhet med sina smĂ„ tindrande ögon😂

 

Än Ă€r Ă„ret inte slut, sĂ„ jag ska fortsĂ€tta skriva sĂ„ mycket jag kan, orkar och hinner!😍😀

 

Kram pĂ„ er alla!❀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s