Tankar som surrarđŸ€”

Det surrar i huvudet.

HjÀrnan gÄr pÄ högvarv med sista batterierna. För mycket tankar som ploppar upp som bollar i ett flipperspel. För lite sömn, nÀst intill ingen sömn, gör att det surrar i hela kroppen och hjÀrtat dunkar hÄrdare Àn vanligt i bröstet.

Kan inte tÀnka klart, hinner inte fÄ tÀnka nÀr jag har henne i min nÀrhet. Jag Àr i nuet, men ibland kÀnner jag mig som ett skal dÄ jag inte orkar med tankar. Nya tankar, kreativa tankar. VÀntar pÄ att de ska komma som ballonger lyfter mot skyn. Det kommer, jag mÄste bara orka vÀnta ut det. Just nu mÄste jag i alla fall..försöka hinna sova innan hon vaknar igen.

KĂ€rleken övervinner allt sĂ„ vi vinner över tröttheten och snart blir allt bĂ€ttre❀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s