Egentid đŸ‘»

SÄ ska jag ivÀg pÄ egentid i nÄgra timmar. Senaste gÄngen var nog 3 veckor sedan och tiden bara susar förbi.

IkvÀll Àr det mörkt och kallt att stÄ och vÀnta pÄ tvÀrbanan och helst av allt hade jag just nu velat sitta hemma hos mina Àlsklingar, men jag vet hur viktig dessa timmar kommer vara för mig. För jag laddar energi inför nÀsta veckorna tills min egentid kommer igen. Jag behöver Äka ivÀg för att fÄ sakna och lÀngta.

Vi har nu vÄra vardagsrutiner jag och lillan men de inkluderar inte min sambo sÄ mycket, som för de flesta med partner. En fÄr vara hemma, den andra jobba eller plugga. SÄ de tvÄ behöver ocksÄ den hÀr tiden ensamma. Hon mÄste kÀnna att pappa ocksÄ tar hand om henne ensam dÄ och dÄ.

Plötsligt för nĂ„gon mĂ„nad sedan blev hon mammig. Över en natt kĂ€ndes det som. Lika frustrerande för mig som för min partner. Mitt i natten fĂ„r han inte lĂ€ngre mata henne utan hon ska ammas, vid nattning gallskriker hon om jag Ă€r borta, för..hon vill amma och ha mamma😬

Vi hoppas detta Àndras nÀr hon börjar Àta mer fast föda.

SĂ„ just nu Ă€r jag redan lite stressad över att hon ska sakna mig hemma snart (redan vintertid kl halv 7🙄). Men tills dess att jag kanske fĂ„r slĂ€nga mig hem dĂ„ jag inte vill nĂ„gon av dem ska gĂ„ igenom skrik, grĂ„t och uppgivenhet, sĂ„ ska jag njuta. Njuta av att bara tĂ€nka pĂ„ mig sjĂ€lv i nĂ„gra timmar. Ja förutom nĂ€r jag ska köpa nĂ„got till henne eller hittar det perfekta till sambon😂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s