Mer veganskt tack!đŸ„Ź

Ska börja Àta mer vegansk mat tÀnkte jag. Som det Àr nu sÄ Àter jag redan mycket veganska produkter dÄ jag Àr allergisk mot mjölkprotein.  Vi brukar bla byta ut vanlig köttfÀrs mot formbar vegofÀrs nÀr vi gör tacos och just nu sÄ har jag fastnat för vegansk korv. För att fÄ lite inspiration sÄ ska jag ta hjÀlp av en kokbok;

 

 

Har alltid velat göra raggmunkar sĂ„ perfekt att det fanns ett recept pĂ„ det 😀 Verkar finnas en liten blandning i denna som kan inspirera, Ă€ven inför Ă„rets julbord.

NĂ„gon som har ett bra recept ni vill dela med er?đŸ˜đŸ€©

En tanke pĂ„ “Mer veganskt tack!đŸ„Ź”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s