Stranger things đŸ“ș

Vi var pĂ„ FĂ€rgfabriken idag dĂ€r de hade en utstĂ€llning med ”Stranger things”.

Det fanns ett glasstĂ„nd ”Ahoy” (ni som sett, ni vet) arkadspel, man kunde fĂ„ gratis tatuering, man kunde vinna priser ”spinn the wheel” och sedan fanns det flera konstnĂ€rer som hĂ€ngt ut sina verk.

Vad tycker ni? Har ni sett serien? Alla sÀsonger?

En konstig sak var att det kommit sĂ„ mycket smĂ„/unga barn dit och det Ă€r egentligen 16-Ă„rsgrĂ€ns pĂ„ sjĂ€lva serien. Skulle sjĂ€lv drömma mardrömmar om jag sett den nĂ€r jag var sĂ„ liten som kanske 8 Ă„r😬 Men tiderna kanske Ă€ndras..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s