Att Ă€ta ute med en liten en đŸš€

IgÄr gick vi ut och Ät middag för första gÄngen pÄ restaurang, sedan vÄrt lillskrutta kom. SjÀlvklart var hon med i vagnen och vi tÀnkte till flera gÄnger innan vi bestÀmde oss för att testa, dÄ det var en grekisk restaurang som var ganska liten och full med gÀster, men vi tyckte hon sov sÄ hÄrt sÄ vi ville ta steget och vÄga hehe.

SjĂ€lvklart vaknade hon redan nĂ€r drickat kom haha.. VĂ„r lady sover mest power-naps sĂ„ vi vĂ€ntade vĂ€l oss egentligen inget annat men tĂ€nkte att den hĂ€r ggn DÅ kanske hon sover igenom middagen. Min sambo gick ut och försökte fĂ„ henne att sova, jag satt och vaggade vagnen medans vi Ă„t ocksĂ„ för att fĂ„ henne att fortsĂ€tta halvsova, men vid slutet kom det stora vrĂ„let. SĂ„ det var bara att ta upp henne.

Vi bytte av varann och fick ÀndÄ i oss all mat och kÀnde oss nöjda med att vi faktiskt gjorde ett försök till en utemiddag. Man mÄste ju vÄga sÄ man inte blir skrÀmd av att testa sÄnt med henne i sÀllskapet. Och inte blir fast hemma i lÀgenheten i all evighet..!

 

SĂ„ vi Ă„t mixgrill med grillspett, som var gudomliga! Snart ska vi försöka igen och denna gĂ„ng kanske hon inte börjar vrĂ„la😉 HĂ€rligt i alla fall med folk omkring en som kommenterar att de minns den barntiden nĂ€r de hade barn och bara ler stort, istĂ€llet för att de skulle titta surt och blir irriterade pĂ„ att en liten skrutt vill vara med😊 Mest lĂ€ngtar vi ju sjĂ€lvklart till nĂ€r hon kan sitta med vid bordet 😍😍😍

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s