Att bli mamma😇

NÀr jag var gravid var det som en uppförsbacke. LÄng vÀntan och stor förvÀntan.

Att bli mamma var en stor omstÀllning. Helt euforiskt men ocksÄ kÀmpigt. FÄ igÄng att amma, förstÄ sitt barns signaler och ha en ny person klistrad vid ens sida dag som natt, plus noll sömn och efterdyningar av förlossningen sÄ kroppen var helt sÀnkt.

Nu Ă€r det mest mysigt😊 Vi har funnit en vardag, förstĂ„r bĂ€ttre vad lillan vill och det Ă€r hĂ€ftigt att hon Ă€r sĂ„ beroende av oss. Hon skiner upp som en sol nĂ€r man vaknar pĂ„ morgonen och gosar med henne, hon kĂ€nner igen bĂ„de röst och ansikte nĂ€r man varit borta en liten stund och kommer tillbaka, dĂ„ fĂ„r man ocksĂ„ ett skratt och ett stort leende.

Underbart!!😍

2 reaktioner till “Att bli mamma😇”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s