Äntligen svar đŸ€’

Efter tre dagar med feber, frossa, huvudvÀrk och ledvÀrk var det nog.

SÄ blev det en tur till lÀkare, urinvÀgsinfektion och alldeles för lÄgt blodvÀrde. Jag tappade 1 1/2 liter blod vid förlossningen och hade tydligen inte höjt det som jag trott, nÀr jag inte lÀngre kÀnde yrsel. DÀrför kommer nog min hemska huvudvÀrk gÄ över nÀr jag har bÀttre vÀrde.

SĂ„ lite mer antibiotika, leverpastej och alvedon kommer nog göra susen nu!đŸ˜ŠđŸ‘đŸ»

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s