Ut pĂ„ byn med barnvagn đŸŒ

VĂ„r första egna tur till Årsta Torg. Jag, barnvagnen och Grynet. Har hĂ„llit mig hemma rĂ€tt mycket nĂ€r det bara varit jag och lilla loppan dĂ„ jag Ă€tit antibiotika och smĂ€rtstillande. Skönt att komma ut lite, bara vi tvĂ„, men det gĂ€llde att tajma nĂ€r hon Ă€tit, poopat och var redo för lite sömn. Hon Ă€r som vaken vĂ€ldigt needy och vill vara i min famn, sĂ„ jag ville inte ha en gallskrikande bebis i vagnen. Gick klockrent!😍

SĂ„ nu blir det snart ut pĂ„ fler Ă€ventyr för oss tvĂ„. Vi ska ju hĂ€nga ihop ett bra tag nu😉

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s