Idag blev dagen D!😭

Kl 2 pÄ natten startade de riktiga vÀrkarna. Kl 02:50 vÀckte jag min sambo, dÄ var det 6 vÀrkar pÄ 10 min. Kl 03:50 hade vi precis fÄtt eget rum pÄ förlossningen.

Kl 9.19 kom hon ut😍 Jag var 4cm öppen redan nĂ€r vi kom in och öppnades sedan frĂ„n 4 cm till 8 cm pĂ„ en timme😳De brukar sĂ€ga det tar ca en cm per timme. HĂ€r gick det i speed!

Blev snittad sÄ imorgon kommer jag ha riktigt ont, men det Àr verkligen vÀrt allt. Tog bÄde ryggbedövningen (epidural) och lustgas. SÄ skönt!

Hur ont det Ă€n gjorde gör jag det gĂ€rna igen, om hon ska fĂ„ ett syskon nĂ„gon gĂ„ng kanske😊 SmĂ€rtan Ă€r sĂ„ liten del men belöningen omĂ„ttligt stor😍

Hon Àr en liten Àngel och det Àr sÄ overkligt det hÀr. Jag kan amma, men fÄr ibland testa nÄgra ggr sÄ hon tar rÀtt mungrepp om tutten, annars gör det sjukt ont. Visste inte att de fÄr ett vacuum och fastnar i tutten om de suger sig fast, sÄ dÄ fÄr man lirka in ett finger emellan för att lösgöra henne och börja om, ifall det gör ont för dÄ suger hon fel.

Hon heter fortfarande grynet som varit vÄrt arbetsnamn. Det ÄterstÄr att se om hon ska ha det i andranamn eller hur vi gör.

Vilken ny obeskrivlig kĂ€rlek!!❀❀❀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s