KaosđŸ€Ș

Vi försöker flyttpacka hemma och bara att ta ned en loftsĂ€ng som min sambo sjĂ€lv byggt upp, Ă€r ett helt företag 😅 Eftersom vi endast har en etta nu, blir det liksom Tetris av det hela för att kunna fĂ„ nĂ„gon plats dĂ„ ett hörn ska tömmas och ett annat ska fyllas med det som fanns under sĂ€ngen nyss. Men han lyckas alltid fĂ„ ihop det pĂ„ nĂ„got sĂ€tt och nu ser jag ljuset i tunneln😉

Mina förvĂ€rkar och grynet som bökar tar upp en del av min tid, sĂ„ jag sorterar och slĂ€nger papper och annat jag förtrĂ€ngt att gĂ„ igenom cirka 10 Ă„r🙈 Det var dags om man sĂ€ger sĂ„. Ni vet de dĂ€r kartongerna man bara öppnar och snabbt stĂ€nger igen, för man tĂ€nker ”Inte nu bara, jag ska gĂ„ igenom det sen..”. Och sen blir typ..aldrig. SĂ„ jag kĂ€nner mig lite stolt just nu, dĂ„ 2 sĂ„na lĂ„dor har blivit plundrade!

Nu ska vi försöka fÄ nÄgon ordning i kaoset innan sova.

Hej sĂ„ lĂ€nge!😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s