Craving för gravid!💧

Det hÀr med cravings nÀr man Àr gravid. NÀr kroppen ofta saknar nÄgot och man kÀnner sug efter det.

Ex. Jag har tidigare inte tÄlt kakao och Àr inget fan av choklad, men nÀr min kropp saknar jÀrn vill den Àta choklad. Choklad tar upp jÀrn lÀttare och jag har hittat en vegan-sort jag dÄ kan Àta. Och sedan efter nÄgon dag poff, sÄ kÀnner jag avsmak för att Àta choklad igen. BÄde konstigt och hÀftigt det dÀr.

Vissa kanske tar tillfÀllet i akt att frossa i sÄnt de annars brukar Àta lite av men har mycket sug efter. SÄ Àr det dock inte med mig, dÄ jag Àr lite trist och typ aldrig har sug efter nÄgot matigt haha..

Jag har nu dock haft förutom choklad dÄ och dÄ, haft craving för iskallt vatten och bubbelvatten! Det mÄste vara för att kroppen behöver mer vÀtska tror jag. Bubbelvatten som Àr poppis Àr denna;

Mums!!😛😍😜 Blev en senast idag😂

Prova, den Ă€r grym! FavvođŸ‘ŒđŸ»

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s