Vinterviken🍩

Under vĂ„r pĂ„skledighet sĂ„ Ă„kte vi till Vinterviken en av dagarna. Det blev en vĂ€ldigt blĂ„sig men solig dag. Vi Ă„t lunch pĂ„ Vintervikens TrĂ€dgĂ„rdscafeÂŽoch min Ă€lskling badade. INTE JAG😉

Vi Ă„t en hĂ€rlig gulaschsoppa med linser i, sĂ„ god! Och sedan festade vi pĂ„ med en piggelin som Ă€r min Ă€lsklingsglass!😛 En lugn dag i solen och en vĂ€n som joinade oss med sin hund. Jag Ă€r pĂ€lsallergiker vilket jag tycker Ă€r sĂ„Ă„Ă„ trist, men kul man kan mötas utomhus och hon kan ha med hunden dĂ„đŸ˜Š

Nu har vi hunnit beta av nĂ„gra trĂ€dgĂ„rdskafĂ©er hehe😆

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s