PĂ„skfredag 🐣

Solen var framme tidigt idag och denna pÄskhelg gÄr i vilans tecken Àven om jag inte kan sÀga att vi vilat sÀrskilt mycket Àn haha. Men vi tar dagarna som de kommer. SÄnt kan rÀcka för mig, för att kunna varva ner.

Vi tog en lunch pÄ Vurma, vid Hornstull. Vilket skönt vÀder det var!

Kjol och kavaj var klockrent. IgĂ„r blev det ca 7 km promenad, vilket mina höfter och ryggen strejkade mot, sĂ„ idag blev det bara..5😂 Jag Ă€r dĂ„lig pĂ„ att ta det lugnt Ă€ven om jag Ă€r gravid och kroppen sĂ€ger ifrĂ„n..Men en hĂ€rlig dag blev det.

Min sambo badade ocksĂ„đŸ˜ł Men han Ă€r van vid kallbad sĂ„ det var ingen match för honom. Jag nöjde mig med att sitta kvar pĂ„ land😉

Sedan blev det en liten tur till gamla KronohÀktet pÄ LÄngholmen, som nu Àr ett vandrarhem.

Middagen hemma blev en vegansk macka och smoothie😍 Njutbar ledig dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s