Flamingo och papegojor!🩜

Firade en nĂ€ra vĂ€n igĂ„r och vi var ett hĂ€rligt litet gĂ€ng som Ă„t middag pĂ„ Hillenberg, nĂ€ra Östermalms torg. SjĂ€lvklart ville jag ha med en present och vad kunde sitta bĂ€ttre Ă€n en flaska rosĂ©, dĂ„ vĂ„ren kom igĂ„r?!đŸ€©

Jag gick bara pĂ„ utseendet haha sĂ„ hoppas den var god😉 Visst ser den hĂ€rlig ut!

Hittade ocksĂ„ ett roligt kort jag skrev ett litet rim i. Gillar pyssla till det lite nĂ€r jag ska ge bort presenter eller gĂ„ bort pĂ„ middag hos nĂ„gon och ska ta med nĂ„got. Älskar ocksĂ„ att ge saker med fĂ€rg och som Ă€r lite annorlunda😊

Vad tycks?😍

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s