Bye bye piercingđŸ˜«

SĂ„ var det dags. Piercingen i naveln fick tas ut ikvĂ€llđŸ˜«đŸ’©

Jag har haft den sedan jag var 15 Är. Gjorde piercingen pÄ vÄr klassresa i 9:an pÄ Rhodos. Sorry mamma för mina spontana pÄhitt hehe.

Åkte med bĂ€sta kompisen i 6:an till Finland, kom hem med hĂ„l i öronen. Åkte pĂ„ klassresa till Rhodos, kom hem med piercing i naveln. Åkte till Vattenfestivalen i Sthlm nĂ€r jag var 17 Ă„r och kom hem med piercing i lĂ€ppen och Ă„kte som 18-Ă„ring till Spanien och överraskade med en tatuering i nacken…Ja, jag tyckte det var kul och tycker fortf det Ă€r kul med piercing och tatueringar😜

IkvĂ€ll blev det lite sorgligt faktiskt att behöva ta ut smycket, men det hade blivit infekterat dĂ„ jag inte insett hur mycket magen pressat ut naveln och Ă€ven hĂ„let. Jag gör det ju av en mycket god anledning ocksĂ„ sĂ„ jag kommer nog över det ganska snabbt😉 FĂ„r se om det blir ett nytt hĂ„l efter grynet kommit ut, men just nu fĂ„r jag njuta av en mera ”naken” navel.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s